Met liefde terugkijken

Naar de herdenkingsceremonie

"De Hartjesboom"

De hartvormige bladeren van de Katsuraboom veranderen ieder seizoen van kleur. Ze staat symbool voor de seizoenen van het leven. Het leven dat voor Uden zo drastisch veranderde vanaf begin maart. Het coronavirus heeft blijvende sporen achtergelaten in onze gemeenschap.

Naast en door alle moeilijke moment ontstonden er ook bijzondere ontmoetingen van liefde en troost. We nodigen je uit om bij dezeย Hartjesboom naast de Udense Verhalenbank stil te staan bij het leven, herinneringen te delen en troost te vinden.

Herdenkingsceremonie 30 mei 2020

Op zaterdagavond 30 mei om 19.00 uur vond er een online herdenking plaats, speciaal voor alle mensen in de regio Uden die in de afgelopen maanden een dierbare verloren zijn.

Tijdens de herdenking worden overledenen in liefde herdacht en biedt muziek troost.ย 

Laten we, ondanks de afstand die we nu moeten houden, samen zijn. Deel je gevoel, verhaal of troost in een bericht hieronder.

Bezoek de Hartjesboom digitaal en laat hier je bericht achter

Laat je bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te verwijderen of niet te publiceren.
Joke Lentjes uit Uden heeft geschreven op mei 31, 2020:
Wat een bijzonder en warme herdenking, hopelijk heeft het troost gebracht voor velen. Prachtige muziek en woorden van de spreker dan jullie wel!
Wat een bijzonder en warme herdenking, hopelijk heeft het troost gebracht voor velen. Prachtige muziek en woorden van de spreker dan jullie wel!

Foto’s van de hartjesboom

Deel je foto van de herdenking of de hartjesboom met ons via info@metliefdeterugkijken.nlย of via #hartjesboomuden

Wij bedanken iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan de herdenkingsceremonie of het reasliseren van de Hartjesboom.

Volg ons op social media