Vragen over de livestream

ALGEMEEN

De pagina’s worden enkele dagen voor de uitzending aangemaakt. Wellicht is de pagina die u gaat bezoeken nog niet online. Is de pagina 48 uur voor aanvang nog niet te vinden, controleert u dan of u de link op juiste wijze heeft overgenomen.

De link om een livestream te bekijken ontvangt u via de nabestaanden of via een rouwkaart. In verband met privacy is het niet mogelijk dat u de link via ons ontvangt.

Voor het verzorgen van een livestream komt er veel techniek kijken en zijn we op sommige locaties afhankelijk van externe partijen voor een internetverbinding. Helaas is het dus mogelijk dat de techniek ons op zo een moment in de steek laat. Indien de verbinding wegvalt proberen we deze zo snel mogelijk te herstellen. Mocht herstellen niet lukken, plaatsen we de uitzending na afloop zo snel mogelijk weer online.

Na afloop van de uitzending blijft de pagina standaard nog 48 uur online staan. Het kan zijn dat de opdrachtgevers besluiten dit langer of korter te laten staan.

De opdrachtgever ontvangt na afloop een link waarmee de opnames gedownload kunnen worden. Als u geen opdrachtgever bent, is het niet mogelijk dat we u een link sturen om de uitzending te downloaden.

www.metliefdeterugkijken.nl

Deze website is onderdeel van Christine Veldhoen Uitvaartzorg. Beelden, teksten en informatie van deze website mogen niet gedeeld, gekopieerd of overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming van Christine Veldhoen Uitvaartzorg

Copyright © 2022 - Christine Veldhoen Uitvaartzorg